Verzenden/Betalen

Levertijd en Verzendkosten

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Om wat voor reden dan ook kan het zijn dat het niet lukt om uw bestelling dezelfde dag te versturen. Ik streef ernaar om binnen 2-3 werkdagen uw bestelling te leveren. Mocht het mij niet lukken om binnen de bovengenoemde tijd te kunnen leveren, dan zal ik u hiervan op de hoogte brengen.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten binnen Nederland bedragen:

€ 6,75 voor bestellingen onder de € 40,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 40,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen. Dit is afhankelijk van de drukte bij PostNL.

Woont u in België of een ander Europees land? neem contact op via info@groenedaan.com, dan kunnen we de verzendkosten en opties bespreken.

U kunt ook kiezen voor het afhalen van producten

Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 18.30 tot 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 11.00 uur. Wilt u buiten deze tijden halen? Stuur dan even een mail naar info@groenedaan.com dan kijk ik even wat mogelijk is.

Woont u in het dorp Ten Boer?

Dan kunt u uw bestelling gratis bezorgd krijgen. Mijn vaste bezorgdagen binnen Ten Boer zijn de woensdag tussen 9.00 en 18.00 uur en de zaterdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Mocht ik op een andere dag of tijdstip komen, dan zal ik dit met u bespreken.

Verpakking

Ik hergebruik dozen om de bestellingen in te pakken om op die manier afval te besparen. Hergebruik is altijd beter :) Vulmateriaal zal papier/karton zijn of biologisch afbreekbaar materiaal. De dozen worden dicht gemaakt met papieren tape.

Betalingsinfo

Betalen via mijn webshop kan met Paypal , IDeal en Klarna. Via Klarna kun je kiezen voor achteraf betalen. Paypal en IDeal betalingen worden wel direct geïnd.